EU on korostanut että Turkissa ei ole sananvapautta eikä ihmisoikeuksia!

Egean Suomalaiset Yhdistys toimii Turkin Kuşadasıssa!

EU on korostanut että Turkissa ei ole sananvapautta eikä ihmisoikeuksia!

Turkkilaiset ja EU maiden kansalaiset ovat kuulleet tätä lausetta tai vastaavat usein. EU:n herrat edelleen lausuvat vastaavia lauseita. Esim. Turkissa ei ole sananvapautta eikä ihmisoikeuksia, ei lehdistövapautta, eikä riippumatonta oikeuslaitosta, yksinvaltainen presidentti jne. Turkki on yrittänyt huutaa monta vuotta apua kaikista asioista EU:lta ja liittolaisilta. Ilmeisesti kuulijat olivat kuuroja.

MAINOS!

Turkki on päättänyt ettei väkisin voi pitää pakolaisia Turkissa. Turkki ja turkkilaiset eivät kestä tätä painetta enää. Turkki on antanut pakolaisille omasta taskustaan yli 40 miljardeja dollaria tähän mennässä. Turkin ei ole pakko hoitaa yksin 4 miljoonaa pakolaista.

Kreikka yrittää pimittää kreikkalaisten turvallisuusjoOvatko he lisäksi sokeita? ukkojen ihmisoikeusloukkauksia Turkin rajalla. EU:n herrat ovat hiljaa ja osa heistä jopa puolustaa Kreikan toimintaa. Eikö Kreikan tarvitse rajavalvontaa tehdessään noudattaa ja kunnioittaa kansainvälisiä sopimuksia ja ihmisoikeuksia?

Kreikka yrittää ajaa Kreikkaan pyrkiviä pakolaisia maiden väliseltä puskurialueelta Turkkiin. EU:n mukaan Turkissa ei ole ihmisoikeuksia ja eikä sananvapautta. Miksi EU ei pelasta näitä ihmisiä Turkista?

Ali Ergene

Miksi EU on katsonut sivusta Syyrian tilannetta?

Tietoa Ali Ergene 1157 Articles
Turkin Uutisten & Egean Suomalaiset Yhdistyksen perustaja! Turkin Uutisten päätoimittaja.