“Jumalan käsi” on nyt Jumalan luona

Egean Suomaliset Yhdistys toimii Turkin Kuşadasıssa

Diego Maradona
MM-jalkapallon kista Meksikossa 1986

“Jumalan” käsi on nyt Jumalan luona

Mailman kuulu argentiinalainen jalkapallo tähti Diego Maradona on kuollut sydänkohtaukseen tänään 25.11.2020. Argentiinaan julistettiin suruaika Maradonan muistoksi. Koko Argentiinan kansa itkee Maradonaa.

MAINOS!

Maradona menehtyi puolenpäivän aikoihin paikallista aikaa. Paikalla olleet lääkärit yrittivät turhaan elvyttää sydänkohtauksen saanutta jalkapallo tähteä. Tähtipelaaja oli täyttänyt muutama päivä sitten 60 vuotta. Hänelle oli suunniteltu tehtäväksi toinen aivoleikkaus Kuubassa.

Maradona joutui vuosien varrella useasti sairaalaan. Monien ongelmien syynä oli hänen elämäntyyli ja kokaiinin käyttö. Maradona kertoi jättäneensä kokaiinin vuonna 2004. Argentiinan presidentti julisti kolme päivää kestävän kansallisen suruajan Argentiinaan. Monet muistavat Maradonan MM-jalkapallo kisasta.

Maradona huijasi tuomarit ja hän teki käsillään maalin Englantia vastaan MM-kisoissa, puolivälieräottelussa Meksikossa 1986, Argentiina voitti ottelun 2– 1. Maradona sanoi ottelun jälkeen niin että se oli jumalan käsi.

“Jumalan käsi” on nyt Jumalan luona.

Nuku rauhassa legenda.

Ali Ergene

Lupaava huippupelaaja ehkä siirtymässä Turkkiin

Tietoa Ali Ergene 1155 Articles
Turkin Uutisten & Egean Suomalaiset Yhdistyksen perustaja! Turkin Uutisten päätoimittaja.