Onko Turkki asiantuntijoilla yhteinen näkökulma?

Egean Suomalaiset Yhdistys toimii Turkin Kuşadasıssa!

media

Onko Turkki asiantuntijoilla yhteinen näkökulma?

Suomessa on muutama toimittajaa jotka uutisoivat Turkista. En mainitse ja mainosta heidän nimiä. He ovat antaneet itse itselleen titteleitä. Joku kutsuu Turkin asiantuntijaksi, Turkin huippu asiantuntijaksi jne. Tähän asti on kaikki hyvin. Minulla ei ole mitään heitä vastaan henkilökohtaiseksi.

MAINOS!

Minä ainoastaan ihmettelen miksi he uutisoivat kuten Turkin oppositio media koko ajan. Tarkoitan siitä että miksi heidän jutut ovat negatiivisia Turkista. Eikö tapahdu yhtään hyviä asioita Turkissa? Minä muistan että heillä ennen oli paljon myönteisiä uutisia Turkista. Heillä on jopa Turkki kirjoja. Periaatteessa he saavat elantonsa ja palkintoja Turkin ja turkkilaisten ansiosta.

Mikä on muuttunut että heidän jutut on muuttunut Turkki vastaiseksi? Myykö negatiiviset uutiset paremmin? Meillä ei ole edes yhteistä historiaa suomalaisten ja turkkilaisten kanssa että viha tulisi historiasta. Voiko joku selittää minulle? Olenko niin tyhmä että minä en ymmärrä mistä on kyse?

Oletan vaikka he vihaisivat turkkilaisia. Miksi he tekevät ura Turkki jutuilla? Kyllä tapahtuu Turkissa hyviäkin asioita. Eivätkö he tietä miten rakentavia juttuja kirjoitetaan? Turkin Uutisten  visio on kirjoittaa rakentavia juttuja aiheesta riippumatta vaikka kyseinen aihe olisi arkaluonteinen. Minä en voi sanoa tällaiselle ihmiselle tervetuloa Turkkiin haukkumaan minua (turkkilaisia).

Ali Ergene

 

Suomen media tarvitsee uutisointiin Turkin kielen kääntäjiä

Tietoa Ali Ergene 1157 Articles
Turkin Uutisten & Egean Suomalaiset Yhdistyksen perustaja! Turkin Uutisten päätoimittaja.