Satumaiset turkkilais-suomalaiset häät Turkissa

Google mainos

Fatih & Niina

Satumaiset turkkilais-suomalaiset häät Turkissa

Pari vuotta sitten olen ollut hyvän ystäväni Fatihin ja Niinan häissä Turkissa. Fatih on Turkista kotoisin ja Niina on suomalainen, mutta he asuvat täällä Suomessa. Heidän häät pidettiin Eskisehirissä, josta Fatih on kotoisin. Häät olivat hienot ja menivät todella hyvin. Olen ollut monessa häissä vieraana Turkissa aikaisemmin, mutta en Länsi-Turkissa. Hää traditiot ja musiikki ja tanssi vaihtelevat alueittain. Fatihin perhe oli tosi ystävällinen ja erittäin vieraanvarainen. Sain ajaa hääparin autoa.

GOOGLE MAINOS:

Jos teidän häänne on pidetty Turkissa ja haluatte jakaa kokemuksenne meidän kanssamme, niin otamme mielellämme vastaan kuvia ja kirjoituksia häistänne.


Eskisehir on tosi kaunis paikka ja näkemisen arvoinen. Eskisehir tarkoittaa vanhaa kaupunkia, ja sen perustivat fryygialaiset noin tuhat vuotta ennen ajanlaskumme alkua. Se sijaitsee 250 kilometriä Ankarasta länteen ja 350 kilometriä Istanbulista kaakkoon.

Hääpukuja saa edullisesti Turkista. Voitte jopa teettää käsintehtyjä pukuja. Egean Suomalaiset Yhdistys auttaa teitä Kuşadasıssa. Ota yhteyttä lomaken kautta. Turkissa nykyään intialaiset ja kiinalaiset pitävät suuria luksus häitä. Morsiuspuku: mossemgelinlik.combeyazgelincik.com.tr

Turkin Izmirissä järjestetään häämessut 22-25 tammikuuta 2019 ifwedding.izfas.com.tr TERVETULOA!

Mustafa Orhan

Google Mainos

Tietoa Mustafa Orhan 117 Articles
Olen pienestä pitäen ollut mukana politiikassa ja pitkään työskennellyt matkailualalla. Olen opiskellut matkaoppaaksi Turkissa.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.