Terrorijärjestö estää siviilien poistumista Afrinin kaupungista

Egean Suomalaiset Yhdistys toimii Turkin Kuşadasıssa

Kuvakaappaus videosta

Turkin lennokki on kuvannut miten terroristit estävät siviilien poistumista Afrinin kaupungista

Suomen media edelleen pistää silmät kiinni mitä tapahtuu Pohjois-Syyriassa. PKK/YPG estää siviilien lähtöä Afrinin kaupungista. Terrorijärjestö yrittää käyttää siviilejä suojakilpenä. Terrorijärjestö yrittää tapattaa siviilit Afrinissa Turkin turvallisuus joukoilla ja sen jälkeen syyttää Turkkia siviilien tappamisesta. Miksi Suomen media edelleen tekee yksipuolisesti uutisia PKK/YPG terrorijärjestöstä. Miksi toimittajilla on silmät ja korvat kiinni? Turkin ystävät hyvin tietävät mitä on meneillään.

MAINOS!

Terrorijärjestön johtaja liikkuu Euroopassa vapaasti. Salih Müslimilla (Terrorijärjestön johtaja) on oleskelulupa Suomeen. Saman terrorijärjestön jäsenet hyökkäävät ympäri Eurooppaa turkkilaisten omistamia liikkeitä, yhdistyksiä, moskeijoita vastaan polttopulloin ja jne. Miksi ollaan hiljaa Euroopassa ja Suomessa? Tyhjän Päivän Toimittajat edelleen kirjoittavat puolueellisia uutisia Turkista.

He syyttävät Turkkilaista mediaa propagandan tekemisestä. Mitä itse ne tekevät sitten? Terrorijärjestön propagandaako vai mitä? Tiedottajina käytetään vain terrorijärjestön tiedottajien puheita. Esim. Eräässä suomalaisessa lehdessä on kirjoitettu että terrorijärjestön tiedottaja oli kertonut, Turkki on pommittanut tiet poikki niin siksi ihmiset eivät voi lähteä Afrinista. Miten voidaan julkaista ainoa totuutena terroristijärjestön tiedotuksia.

Katsokaa miten terrorijärjestö estää siviilien lähtöä Afrinista. Ihmiset kapinoivat terrorijärjestöä vastaan. Miten voidaan olla näkemättä näitä kuvia?

Ali Ergene

Turkin lennokki on kuvannut miten terroristit estävät siviilien poistumista Afrinin kaupungista

Tietoa Ali Ergene 1157 Articles
Turkin Uutisten & Egean Suomalaiset Yhdistyksen perustaja! Turkin Uutisten päätoimittaja.