Tulee vaan mieleen Venäjän presidentti Jeltsin

Egean Suomalaiset Yhdistys toimii Turkin Kuşadasıssa

Kuva: flickr.com

Tulee vaan mieleen Venäjän presidentti Jeltsin

Turkin pääoppositiopuolue CHP:n puheenjohtajan uudet kuvat on paljastuneet Turkissa. Kuvissa näkee miten Kemal Kılıçdaroğlu karkaa Istanbulin lentokentältä vallankaappausyrittäjiltä. Nämä kuvat ja valvontakamera nauhoitukset ovat ristiriidassa puheenjohtajan muutama vuosi sitten tekemänsä puheen kanssa.

MAINOS!

Radio haastettelussa hän oli sanonnut että jos yritetään tehdä vallankaappaus niin hän on ensimmäinen henkilö joka kiipeää tankin päälle. Hän oli niin kuvannut että miten jyrkästi hän vastustaa vallankaappausta. Hänellä oli tilaisuus kiivetä tankin päälle viime kesänä Istanbulin lentokentällä. Koska pari tankkia oli vartioimassa lentokentän vip aulan ovia, mistä juuri hän oli poistumassa.

Tuhannen taalan tilaisuus meni hukkaan

Tämä olisi ollut valtava tilaisuus hänelle nostaa puolueensa imagoa, kannattajalukuja ja omaa poliittista uraa. Kuitenkin hän valitsi toisen vaihtoehdon menemellä piiloon Istanbulissa jonkun kaupunginosan johtajan asuntoon. Hän oli niin kauan hiljaa ennen kuin tilanne selvisi. Turkin media kirjoittaa että kun hän näki tankit oven edessä hän kääntyi takaisin. Jostain syystä tankit poistui oven edestä yli 10 minuutin kuluttua. Sen jälkeen hän poistui piiloon lentokentältä jonkun asuntoon Istanbulissa. https://mostbet-games.net/in/

Turkin media kyseenalaistaa että miten hän sai tankit lähtemään lentokentän oven edestä?

Lähde: Turkin media

Turkkilaista historiaa osa 7

Tietoa Ali Ergene 1157 Articles
Turkin Uutisten & Egean Suomalaiset Yhdistyksen perustaja! Turkin Uutisten päätoimittaja.