Turkin pitäisi siirtyä lähemmäksi Aasiaa

Egean Suomalaiset Yhdistys toimii Turkin Kuşadasıssa!

Jim Rogers
Jim Rogers. Kuva: Wikimedia

Turkin pitäisi siirtyä lähemmäksi Aasiaa

Turkin pitäisi siirtyä lähemmäksi Aasiaa sanoo tunnettu sijoittaja Jim Rogers. Rogers väitti, että Turkin pitäisi siirtyä lähemmäksi Aasiaa kuin lännettä, ja totesi, että verrattuna länsimaisiin talouksiin huomattavasti matala velkaantuneet, dynaamiset,nopeasti kasvavat Aasian taloudet johtaisivat maailmantaloutta mahdollisen tulevan globaalin talouskriisin seurauksena.

MAINOS!

On hyvä asia “Turkki on osa Aasiaa”, hän sanoi ja lisäsi, että tämä auttaisi maata. “Siirry [kartan] oikealle puolelle Aasiaan.” “Aasiassa sinulla on vähemmän velkaa, sinulla on silti nuorempi väestö, kovemmat työntekijät, sinulla on enemmän energiaa ja tarmoa ajaa, joten kun tulemme pois kaikesta tästä taantumasta, Aasia jatkaa edelläkävijänä. 21. vuosisata on vuosisata Aasiassa “, hän painotti.

Yhdistynyt kuningaskunta ja EU täydellisen hajoamisen rajalla sanoo Investointi guru Jim Rogers. Skotlanti ja Pohjois-Irlanti voi irtautua Yhdistyneestä kuningaskunnasta Brexitin jälkeen aiheuttaen ”häiriöitä”, sanoo tunnettu sijoittaja Jim Rogers. Yhdistyneen kuningaskunnan ja EU: n projektit saattavat olla hajoamisen partaalla, kun maailma on matkalla kohti yhtä elämän pahimmista kriiseistä, kertoi Jim Rogers.

Lähde: aa.com.tr

Helena Ergene

Pisin tavarajuna lähti Turkista matkalle Keski-Aasiaan

Mainos!