TURKIN PUOLUSTUSTEOLLISUUDEN KEHITYS!

Egean Suomalaiset Yhdistys toimii Turkin Kuşadasıssa!

kapadokia
Kapadokia. Turkki

TURKIN PUOLUSTUSTEOLLISUUDEN KEHITYS!

MAINOS!

Videon tekstitys

TURKIN PUOLUSTUSTEOLLISUUDEN KEHITYS!
Meidän on ajateltava suuria asioita ja onnistuttava suurissa projekteissa.
Koska uskomme että meillä on potentiaalia toteuttaa nämä asiat.
Meillä on tuhansia vuosia vanhoja perinteitä. Tiedämme sen. Meidän inspiraation lähde on tämän kansan arvot ja maamme.
Meidän pyhä retki alkoi Keskia Aasiasta. Me perimme ja jatkamme maailman ensimmäisen järjestäytyneen armeijan perinnettä. Tavoitteena on tehdä aina parhaita asioita. Tämän tavoitteen eteen olemme avanneet uusia aikakausia. Onnistuimme tekemään sellaisia asioita että kukaan ennen meitä ei ole onnistunut. Emme ole luopuneet tavoitteistamme silloinkaan kun koko maailma hyökkäsi meitä vastaan.

Haastoimme mahdottomia tavoitteita maamme rajallisilla mahdollisuuksilla.
Vahvistuimme jokaisen esteen jälkeen ja jatkoimme matkaa tavoitteitamme kohti.
Tuhansia vuosia vanha menestystarinoiden rakentaminen jatkuu edelleen samalla jännitteillä ja intohimolla.
Aloitimme 21. vuosisadan suurella uskomuksella. Aloitimme uuden vuosituhannen tuoreilla toiveilla.
Olemme toteuttaneet viime vuosina historiamme suurimman läpimurron Turkin puolustusteollisuudessa presidentimme Recep Tayyip Erdoganin johdolla.
Emme ole kiinnittäneet huomioita esteisiin. Olemme toteuttaneet kaikkia mahdottomaksi määriteltyjä projekteja. Olemme kääntäneet kansainväliset pakotteet meidän eduksi. Olemme kehittäneet korkealla teknologialla tuotettuja tuotteita omilla taidoilla ja tiedoilla.

Olemme lisänneet yli 4 kertaa Turkin puolustusteollisuuden vientiä viimeisen 15 vuoden aikana. Olemme onnistuneet myymään Turkin puolustusteollisuuden tuotteita ympäri maailmaa.
Tiedämme että vahva ja riippumaton puolustusteollisuus tarkoittaa vahvaa ja itsenäistä Turkkia.
Meidän omilla taidoilla ja tiedoilla rakennetut lentokoneet siivittää sinisellä taivaalla tulevaisuuttta kohti.
Meidän omilla taidoilla ja tiedoilla rakentamamme Atak, Hürkuş, Hürjet ja aselliset, asettomat lennokit Anka ja Bayraktar vartioivat ilmatilaa. Turkista tulee vielä vahvempi kun toteutamme lähiaikoina taistelulentokoneen, turkkilaisen helikopterin ja Turkin suurimman lennokin.
Katseemme ovat korkealla. Lisäämme kotimaisuuden osuutta ilma, maa platformeilla ja asejärjestelmillä kehittämällä kotimaisia moottoreita. Lisäsimme kotimaista osuutta maan puolustusvoimissa viime vuosina toteutetuilla läpimurroilla.

Meidän vuoret, tasangot, kaupungit ovat vielä turvallisempia toteutuneiden projektien ansiosta. Maavoimien perusvoima Turkkilainen panssari Altay:n massatuotannon alkamisen ansiosta Turkin maanpuolustuksen kotimaisuus kasvoi. Haastamme tulevaisuuttta korkealla teknologialla toimivilla maavoimien miehittämättömillä maa-ajoneuvoilla. Meillä ei ole enää läpäisemätöntä aaltoa, tietämätöntä reittiä, näkymätöntä horisonttia sinisellä merellä. Merialuksemme seilaa turvallisesti sinisellä horisontilla rakentamamme amfibio laivan ja purkaus aluksen ansiosta.
Avaamme uuden sivun meren pinnalla sekä meren alla ja aloitamme uuden kauden. Toteutamme uudentyyppisiä sukellusveneitä, merilaitteita ja miehittämättömästi toimivia merilaite projekteja. Kuten joka alalla teemme niin kehitämme jatkuvasti asejärjestelmiä korkealla tekniikalla ja innovatiivisella näkökulmalla.
Kuten… SOM, MAM-L, MAM-C, CİRİT, BOZOK, HGK, LGK, KGK, TEBER, OMTAS, UMTAS, BORA…

Toteuttamamme projektit ovat meidän ylpeyden aiheita. Sähkömagneettiset kantoraketit ovat SAPAN, ŞAHİ, TUFAN. Haluamme olla edelläkävijä suuri tehoisen laseri asejärjestelmän projekteissa. Olemme erittäin päättäväisiä. Rakennamme korkealla teknologialla olosuhteista ja paikasta riippumatta turvallista maailmaa.
Rakennamme näkymättömiä suojaverkkoja taivaan kupolille, voimamme lähde on kotimaisissa henkilöresursseissamme ja kansallisissa resursseissamme. Me estämme uhkia HİSAR, KORKUT ja pitkäkantoisilla ilmapuolustusjärjestelmillä. Onnea uuden pitkäkantaisen kotimaisen puolustusjärjestelmän käytön otosta.
Valvomme ja suojelemme rajojamme 7/24h viikossa korkea tasoisella teknologialla elektronisesti. Estämme laittomia rajanylitys yrityksiä ja terroristeja. Kaupunkien turvallisuus ja auton rekisterin tunnistavat järjestelmät auttavat pikaisesti puuttumaan rikoksiin ja laittamattomuuteen ajoissa koko Turkin kaupungeissa. Menemme aikakauden yli lisääntyneellä tilannetietoisuudella, jatkuvalla nopealla viestinnällä maassa, ilmassa, merellä.
Autamme rajojemme ulkopuolella toteutettavia operatioita kotimaisilla tuotteilla ja laitteilla. Luotamme ja uskomme itseemme että voimme kehittää uusia tuotteita intohimolla jotka sopivat suurelle Turkille.

Valmistamme Turkin puolustusteollisuutta tulevaisuudelle kehittemällä uusia projekteja ja ohjelmia. Tunnistamme ja kehitämme yhdellä projektilla puolustusteollisuudessa toimivien firmojen teollisuuden osaamista. Varmistamme työkumppaneillemme kestävää tuotantoa. Koordinoimme yliopistojen ja puolustusteollisuuden yhteistöitä että voidaan kehittää uusia tuotteita.
Olemme erittäin päättäväisiä että kehitetään lisää miehittämättömiä ja itse toimivia laitteita. ROBOTIK projektilla nuoret kilpailee ja kehittää keskenään miehittämättömiä laitteita. Perustamme puolustusakademian että puolustusteollisuus saa koulutettua työvoimaa. Olemme edelläkävijä osallistumalla tai kumppaniksi menemällä tarkkuustekniikan tuotteiden kehittämisessä. Kuten rakettipolttoaine, moottori, tukiasema, tunnistin ja puolijohteet jne. Olemme tehneet töitä, emme ole koskaan väsyneet ja luopuneet.
Turkki etenee siten että siitä tulee puolustusteknologian brändi. Unelmamme on suuri. Tavoitteemme on korkea. Suurin tavoitteemme on jättää seuraaville sukupolville joka alalla itsenäinen Turkki. Sellainen Turkki joka tuottaa ja toteuttaa teknologiaa ja maan turvallisuutta itse.
Hei, hyvät työt! Kiitokset. Mihin suuntaan menettä? “KIZIL ELMA” = PUNA OMENA

Lähde: ssb.gov.tr

Ali Ergene

Turkin puolustusteollisuus on kehittynyt huimaa vauhtia

Tietoa Ali Ergene 1155 Articles
Turkin Uutisten & Egean Suomalaiset Yhdistyksen perustaja! Turkin Uutisten päätoimittaja.