“En lähde lomalle Turkkiin”

Egean Suomalaiset Yhdistys toimii Turkin Kuşadasıssa!

Istanbul, kuva: flickr.com

“En lähde lomalle Turkkiin”

Olen törmännyt sellaisia mielipiteitä soosialimediassa tai kun juttelin suomalaisten kavereideni kanssa Turkista ja Turkin turismista. Yksi on sanonut että “hän ei lähde Turkkiin lomalle“, koska Erdoğan on valittu Turkin presidentiksi uudestaan. Toinen on sanonut että hän on käynyt Pohjois-Kypros Turkkilaisessa Tasavallassa niin hänen ei tarvitse nähdä Turkkia.

MAINOS!

Ehkä he omasta mielestään protestoivat Erdoğania. Minusta väärä tapa ilmaista mielipiteensä tällä lailla. He rankaisevat turismista elantoonsa saavia turkkilaisia sekä suomalaisia. Turismin ja politiikan on erotettava toisistaan. Muiden maiden kansalaisten on kunnioitettava Turkin kansan valintaa kuinka ei mielyttäisi meitä vaalitulokset. Tämä ele tai käytös ei auta mitenkään asiaa, meitä ja teitä. Tämä voi aiheuttaa isompia ongelmia. Tämä myös kuulostaa kiristämiseltä. Kuka mitä ajatteleekin.

Turismi on sellainen ala että se elää vuosittain sillä tavalla että joskus suomalaiset suosii Turkkia joskus kiinalaiset. Mutta Turkin turismi on aina osannut toipua. Sanon että ajatellaan asioita järkevästi. Annetaan että poliitikot ratkaisevat ongelmia keskenään. Suosittelen edelleen kaikille suomalaisille Turkin lomailua. Tervetuloa Turkkiin.

Kyyhkyssaari, Kuşadası, kuva: Ali Ergene
Ali Ergene

Yksinäisen miehen juna – nuori Mika Waltari matkalla Istanbuliin

Tietoa Ali Ergene 1150 Articles
Turkin Uutisten & Egean Suomalaiset Yhdistyksen perustaja! Turkin Uutisten päätoimittaja.