Ennätysmäärä kävijöitä sivustollamme!

Egean Suomalaiset Yhdistys toimii Turkin Kuşadasıssa!

Ennätysmäärä kävijöitä sivustollamme!

Turkin Uutiset kiittää kaikia lukijoitaan. Elämme vaikeita aikoja. Olemme melkein kaikki omassa kodissa vankina. Koronavirus eli covid 19 on työllistänyt meitä kovasti täällä. Turkin Uutiset tekee parhaansa että uutisoimme mahdollisemmin nopeasti ja aiheellisesti. Tiedämme että meidän uutiset ovat hyvin tärkeitä teille. Yritämme olla teille korvana ja silmänä Turkissa.

MAINOS!

Tarkistimme sivustomme viime päivien tilastot. Sivustollamme on ollut ennätysmääriä kävijöitä. Haluamme kiittää luottamuksestanne. Odotamme rakentavia palautteita että voimme yhdessä parantaa sivustoamme.

Ensimmäinen kertaa ylitimme meidän tavoitteet. Tämä ilahduttaa meitä etteivät meidän työt ole mennneet hukkaan. Meidän Facebook ryhmän ja Facebook sivun jäsenmääräkin on noussut kivasti viime viikkoina. Mutta meillä ei ole vielä tarpeeksi seuraajia Youtubessa ja Twitterissä. Ilmeisesti meillä on vielä paljon parannettavaa.

Kyllä teemme koko ajan kovasti töitä. Turkin Uutisten rekisteröinti päätös on tullut meille. Turkin Uutiset on rekisteröity tavaramerkki.

Kyllä nämä vaikeat ajat menevät joskus ohi ja me pääsemme matkustamaan uudestaan Turkkiin ja Turkissa. Voitte jakaa Turkki muistoja ryhmissämme ja sivustollamme. Pitäkää huolta toisistenne.

Ystävällisin terveisin

Ali Ergene

Turkkiin kauneusleikkaukseen ja samalla lomalle?

Tietoa Ali Ergene 1155 Articles
Turkin Uutisten & Egean Suomalaiset Yhdistyksen perustaja! Turkin Uutisten päätoimittaja.