Koronavirus on myös tuhonnut EU:n arvoja

Egean Suomalaiset Yhdistys toimii Turkin Kuşadasıssa!

Kuva: pixabay.com

Koronavirus on myös tuhonnut EU:n arvoja

Pakolaiskriisi ja koronavirus on paljastanut EU:n kaksi naamaisuutta. Ihmisarvot, ihmisoikeus, sananvapaus ja paljon muuta ovat olleet suurvalhetta. Me kaikki näimme miten Kreikka kohteli ja kohtelee edelleen pakolaisia. Ennen sitä näimme miten EU pisti silmät ja korvat kiinni. Turkki hoitaa yli 4 miljoona pakolaisia. Tämä koronavirus muuttaa koko maailmaa ja Eurooppaa. Tämä pandemiakin menee ohi joskus. Silloin asiat ei tule olemaan ennallaan. Uskon että monet sopimukset puretaan.

MAINOS!

EU ja Turkin suhde ei tule olemaan ennallaan. EU tulee hajoamaan ehkä on jo hajonnut, Uskon että palataan vanhaan. Rajat ovat nyt jo kiinni. Se ei tule avautumaan. Vapaa liikkuvuus poistetaan EU maiden kesken. Minä en toivoisi niin mutta EU:n ja ihmiskunnan ahneus aiheuttaa tämän valitettavasti.

Kuten Bulgarian varapääministeri sanoi niin ettei EU palvele kansalaisia. EU palvele tiettyä ryhmää. EU:n byrokratialla oli turhanpäiväisiä päämääriä ennen koronavirus pandemia kuten homo avioliitto jne. Heillä olisi ollut tärkeämpiä tekemisiä. EU ei ole auttanut meitä on sanonut moni EU:n jäsenmaa. Turkki on ainoa maa joka on auttanut meitä sanoi Bulgaria.

65 maa on pyytänyt apua Turkilta. Turkki auttaa kaikin voimin niitä maita. Huom Turkki ei ole rikasmaa kuten EU maat. Mutta Turkki arvostaa ihmisiä ja ihmishenkiä.

Eu mailla on kaikissa suhteessa “minä minä” asenne tai taktiikka muita maita vastaan kuten Turkkia vastaan tai keskeneen. EU:lta puuttuu solidaarisuus. Tsekki on varastanut Italian suojamaskit. Sama Italia on varastanut Tunisiaan menevät desinfiointi aineet. Kyllä koronavirus on paljastanut EU:n oikeita arvoja. Minä henkilökohtaisesti en tule puolustamaan ja uskomaan enää mitä EU sanoo ja tekee jatkossa.

Minun puolesta hyvästi EU. Eläköön kansallisvaltiot. Eläköön Suomi ja Turkki.

Lähde: aksam.com.tr

Ali Ergene

Onko Italia eroamassa EU:sta?

Tietoa Ali Ergene 1156 Articles
Turkin Uutisten & Egean Suomalaiset Yhdistyksen perustaja! Turkin Uutisten päätoimittaja.