Maailmassa jonotetaan Turkin lennokkeja

Egean Suomaliset Yhdistys toimii Turkin Kuşadasıssa

Baykar
Turkkilainen lennokki

Maailmassa jonotetaan Turkin lennokkeja

Turkki on testannut omia lennokkeja ensimmäistä kertaa todellisessa tilanteessa Syyriassa. Lennokit ovat tuhonneet venäläisiä ilmapuolustusjärjestelmiä Syyriassa. Toinen testaus paikka oli Libya. Turkin lennokkeja käyttänyt Libyan hallitus on puolustanut kapinallisia vastaan Libyan pääkaupunkia. Kapinalliset ovat vetäytyneet lennokeiden ansioista. Kapinalliset ovat käyttäneet myös venäläisiä asejärjestelmiä.

MAINOS!

Kolmas paikka on Karabakh. Armenia on miehittänyt venäläisten avulla Azerbaijanille kuuluvan Karabakhin noin 30 vuotta sitten. Azerbaijanin armeija on saanut suurin osa Karabakhin turkkilaisten lennokkeiden avulla. Azerbaijan on pakottanut allekirjoittaa Armenian pääministerin sopimuksen että Armenia vetäytyy kokonaan Karbakhista.

Nyt Ukraina on päättänyt ostaa Turkilta 5 lennokki. Kazakhistan myös tullut tutkimaan Turkin lennokkeja Turkkiin. Turkki on kehittänyt huima vauhtia miehittämättömiä lennokkeja. Viisi maa omistaa lennokki teknologian maailmassa. Turkki on yksi huipuista maista. Turkki on onnistunut kehittämään maailman suurin lennokin. Se painaa 5,5 tonnia. Lennokki lentää laskematta maahan 24 tuntia.

Lähde: sabah.com.tr

Ali Ergene

“Turkin lennokit ovat nöyryyttäneet venäläisiä ilmapuolustusjärjestelmiä Syyriassa”

Tietoa Ali Ergene 1155 Articles
Turkin Uutisten & Egean Suomalaiset Yhdistyksen perustaja! Turkin Uutisten päätoimittaja.