Olen ylpeä itsestäni

Egean Suomalaiset Yhdistys toimii Turkin Kuşadasıssa!

Google mainos

Ali Ergene, Turkin Uutisten perustaja.
Ali Ergene, Turkin Uutisten perustaja.

Olen ylpeä itsestäni

Olen Turkin Uutisten perustaja. Minä en halunnut koskaan tuoda nimeni esille pitkään. Koska olen vaatimaton tavallinen mies. Mutta se ei ole piilotettu tai salattu mitenkään. Sivuston omistajan selvittäminen ei ole vaikea ja se lukee myös turkinuutiset.fi sivustolla. Alkoi heti hyökkäykset ja mustamaalaukset meitä kohtaan kun alettiin tuomaan mielipiteet esille Turkin Uutisten kautta Turkin politiikasta. Meidän facebook profiilit ilmoitettiin fake profiiliksi facebookille. Henkilökohtaisesti kirjoitettiin ei rakentavia viestejä jne. Minä en koskaan vastannut niille ihmiselle vaan keskityin olennaiseen eli kirjoittamiseen ja sivuston ylläpitämiseen.

↓ Yritysten mainos palsta. ↓

Minä olen Suomen turkkilainen ja tavallinen työläinen. Netti on ollut minulle ihan harrastus alkaen vuodesta 1998. Silloin netti yhteyttä sain puhelin modeemin kautta. Minä olen ylläpitänyt Turkki – pieni matkaopas sivustoa 1998 lähtien. Ehkä monet teistä jo ovat käyneet sivustolla. Monet suomalaiset luulivat että sivusto kuuluu Turkin Valtion matkailutoimistolle. Olin todella ylpeä pitkään tämän takia.

Minä maksan kaikki kulut omasta taskustani ja kaikki kirjoittavat vapaaehtoisesti maksuttomasti meidän sivustolla. Googlen mainostulot ovat melkein olemattomia.

Me aina tarvitsemme vapaehtoisia kirjoittajia. Jos joku teistä on kiinnostunut asiasta niin ottakaa rohkeasti yhteyttä minuun.

Minä perustin myös Turkin Kusadasiin Egean Suomalaiset Yhdistyksen vuonna (25.10.2017). Tässä on tarkoitus se että Ege Finlandiyalılar Derneği edistää länsi-Turkissa suomalaisten ja turkkilaisten keskinäistä kanssakäymistä ja toistensa kulttuurien tuntemusta, tukee suomalaisten kotoutumista ja asumista sekä auttaa suomalaisia matkailijoita saamaan enemmän irti lomastaan Kuşadasıssa ja länsi-Turkissa.

Halusin kuitenkin kirjoittaa minusta. Koska tuntuu siltä että kun yritetään tehdä vapaaehtoiseksi hyviä asioita niin ihmiset ennakkoluuloisesti ja helposti leimaavat kuten minulle kävi. Mutta minä uskon tekeväni hyviä asioita omasta mielestäni.

Olen hyvin ylpeä itsestäni

Monet teistä tietää että miksi minä aloitin julkaisemaan Turkin uutisia. Koska Turkin uutisista oli puute Suomessa. Tietyt toimittajat kirjoittavat yksi puolisesti Turkista. Halusin tuoda myös oman mielipiteeni esille. Tämän sivuston perustaminen oli ainoa keino tuoda mielipiteeni esille. Minä olin ainoa henkilö joka on kirjoittanut Turkista juttuja monta vuotta. Olen yrittänyt kovasti että moni muu henkilö myös kirjoittaisi juttuja Turkista. Minun ensimmäinen kotisivuni on Turkki – pieni matkaopas ja myös on ensimmäinen suomen kielinen sivu joka kertoo Turkin matkailusta alkaen vuonna 1998. Sama koskee Turkin Uutiset sivustoani. Tämä sivusto on ollut toiminnassa alkaen vuonna 2014.

Olen hyvin ylpeä että olen pystynyt saamaan monia ihmisiä kirjoittamaan rakentavia juttuja Turkista. Meitä on lisääntynt nyt Facebookissa ja netissä. Löytyy paljon Turkki aihellisia sivustoja ja ryhmiä. Tämä oli minun tavoite. Olen saavuttamassa tavoitteeni. Turkin Uutiset on ollut tähän asti edellä kävijä ja olemme edelleen edellä kävijä. Toivon että säilytämme asemamme vielä pitkään. Mutta toivon samalla muille Turkki sivuston ja ryhmän ylläpitäjille paljon onnea. He eivät ole Turkin Uutisten kilpailioita. Me puhallamme yhdessä samaan hiileen. Meitä pitäisi olla vielä enemmän. Jatkakaa vaan samalla tavalla. Kiitos että sain teidät myös mukaan tähän konseptiin. Olen ylpeä teistä.

Ali Ergene

Google Mainos


Tietoa Ali Ergene 696 Articles
Turkin Uutisten & Egean Suomalaiset Yhdistyksen perustaja! Turkin Uutisten päätoimittaja.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.