Olen ylpeä itsestäni

Egean Suomalaiset Yhdistys toimii Turkin Kuşadasıssa!

Ali Ergene, Turkin Uutisten perustaja.
Ali Ergene, Turkin Uutisten perustaja.

Miksi minä kirjoitan tämän artikkelin ja kuka minä olen?

Olen Turkin Uutisten perustajaMinä en halunnut koskaan tuoda nimeni esille koska olen vatimaton tavallinen mies. Mutta se ei ole piilotettu tai salattu mitenkään. Sivuston omistajan selvittäminen ei ole vaikea ja se luki koko ajan myös sivustolla. Alkoi heti hyökkäykset ja mustamaalaukset meitä kohtaan kun alettiin tuomaan mielipiteet esille Turkin Uutisten kautta Turkin politiikasta. Meidän facebook profiilit ilmoitettiin fake profiiliksi facebookille. Henkilökohtaisesti kirjoitettiin viestejä jne. Minä en koskaan vastannut niille ihmiselle vaan keskityin olennaiseen eli kirjoittamiseen ja sivuston ylläpitämiseen.

MAINOS!

Minä olen Suomen turkkilainen ja tavallinen työläinenNetti on ollut minulle ihan harrastus alkaen vuonna 1998Silloin netti yhteyttä sain puhelin modeemin kauttaMinä olen ylläpitänyt Turkki – pieni matkaopas sivuston 1998 lähtienEhkä monet teistä jo käynyt sivustolla. Monet suomalaiset luulivat että sivusto kuuluu Turkin Valtion matkailutoimistolle. Olin todella ylpeä pitkään tämän takia.

Mustafa Orhan hyppäsi kyytiin kun hän sai tietää Turkin Uutiset sivustolta ja hän on edelleen mukana. Kiitos paljon hänelle. Meitä kasvaa hiljattain ja varmasti.  Minä maksan kaikki kulut omasta taskustani ja kaikki kirjoittavat vapaaehtoisesti maksuttomasti meidän sivustolla. Haluan mainita erityisesti  Johanna Güleriä. Hän on Turkin matkailun asiantuntija. Haluamme lisää artikkeleitä Johannalta.

Jouko Salminen antoi luvan julkaista hänen blogikirjoituksetPirkko Etelävuori on Turkin kulttuurista kiinnostunut paljonHänellä on hyviä kirjoituksia.

Markku Jauhola on kirjoittanut yhden loistavan jutun. Meillä on myös paljon uutisvinkkejä antavia ystäviä Marmariksesta, Istanbulista, Alanyasta, Izmiristä jne. Kiitos kaikille myös niille joiden nimiä en muista. Me aina tarvitsemme vapaehtoisia kirjoittajia. Jos joku teistä on kiinnostunut asiasta niin ottakaa rohkeasti yhteyttä minuun.

Minä perustin myös Turkin Kusadasiin Egean Suomalaiset Yhdistyksen viime vuonna (25.10.2017). Tässä on tarkoitus se että Ege Finlandiyalılar Derneği edistää länsi-Turkissa suomalaisten ja turkkilaisten keskinäistä kanssakäymistä ja toistensa kulttuurien tuntemustatukee suomalaisten kotoutumista ja asumista sekä auttaa suomalaisia matkailijoita saamaan enemmän irti lomastaan Kuşadasıssa ja länsi-Turkissa.

Halusin kuitenkin kirjoittaa minusta. Koska tuntuu siltä että kun yritetään tehdä vapaaehtoiseksi hyviä asioita niin ihmiset ennakkoluuloisesti ja helposti leimaavat kuten minulle kävi. Mutta minä uskon tekeväni hyviä asioita omasta mielestäni.

Kreikkalaiset eivät osaa kiittää Turkkia!

Tietoa Ali Ergene 1157 Articles
Turkin Uutisten & Egean Suomalaiset Yhdistyksen perustaja! Turkin Uutisten päätoimittaja.