Vahva terveydenhuoltojärjestelmän avain viruksen torjuntaan: Erdoğan

Egean Suomalaiset Yhdistys toimii Turkin Kuşadasıssa!

Recep Tayyip Erdoğan
Turkin presidentti Recep Tayyip Erdoğan

Vahva terveydenhuoltojärjestelmän avain viruksen torjuntaan: Erdoğan

Talousvaikutuksista presidentti Recep Tayyip Erdogan sanoo, että Turkki päätti jatkaa tuotantoaan ja vientiään Turkin suurimmat edut taistelussa koronaviirusta vastaan ovat sen vahva terveydenhuollon infrastruktuuri ja sen varhainen aloittaminen, kertoi maan presidentti keskiviikkona.

MAINOS!

Presidentti Recep Tayyip Erdogan kehotti kansalaisia pysymään kotona toistaiseksi ja jatkamaan sosiaalista etääntymistä viruksen leviämisen estämiseksi. Erdogan kertoi videolla hallitsevan oikeus- ja kehityspuolueen (AK) puolueen piirin päämiehille, että tavoitteena on varmistaa, että Turkki jättää tämän huolestuttavan ajanjakson vähäisillä tappioilla lisäten, että valtion instituutiot tekevät kovasti työtä.

“Meidän pitäisi kehottaa kansalaisiamme, heidän lapsiaan ja vanhuksia pysymään sitoutuneina sääntöihin”, presidentti sanoi ja lisäsi, että ihmisten tulisi ilmoittaa valtion virkamiehille, jos he näkevät toimenpiteissä puutteita. Hän jatkoi, että viruksen leviämistä voidaan hillitä, jos ihmiset ovat varovaisia sosiaalisen aktiivisuuden ja etääntymisen suhteen.
Pandemian taloudellisesta laskeutumisesta hän sanoi: “Olemme päättäneet varmistaa jatkuvan tuotannon ja viennin.”

“Jumalan suosiolla, voimme tämän vitsauksen voittaa, kiinnittämällä huomiota puhtauteen, katujen tyhjinä pitämiseen ja jättämättä kotiamme jos se ei ole välttämätöntä”, hän sanoi.
Jos jokainen kansalaisistamme asettaa itsensä karanteeniin, meidän ei tarvitse ryhtyä lisätoimiin, hän sanoi.

Hän huomautti myös, että maakuntien väliset matkat voitaisiin väliaikaisesti keskeyttää, kuten tarvittaessa tapahtuu kaupunkien sisäisillä matkoilla. ” Hän huomautti myös, että maakuntien väliset matkat voitaisiin väliaikaisesti keskeyttää, kuten tarvittaessa tapahtuu kaupunkien sisäisillä matkoilla.

“Me selvitämme tämän ajanjakson”, Erdogan vakuutti.Selvitämme tämän ajanjakson”, Erdogan vakuutti.Selvitämme tämän ajanjakson”, Erdogan vakuutti. Peruspalvelut, terveyttä, ruokaa, ja siivous jatkuu keskeytyksettä. Opetus toteutetaan television välityksellä tai verkossa, presidentti sanoi.

Viitaten kansalliseen solidaarisuuskampanjaan, jonka kautta kansalaiset voivat tehdä lahjoituksia, Erdogan sanoi, että kerätyt rahat käytetän apua tarvitseville. Hän lisäsi, että kabinetin jäsenet, liike-elämä, hyväntekijät ja kansalaiset ovat omaksuneet kampanjan.

“Pyrimme avaamaan uusia sairaaloita”, hän sanoi ja kiitti terveydenhuollon henkilöstöä, joka työskentelee ahkerasti sairaudesta kärsivien potilaiden hoidossa. Erdogan sanoi myös, että COVID-19 -tauti muuttaa lähestymistapaa monilla eri aloilla ympäri maailmaa ja “mikään ei tule olemaa samanlaista”.

“Palvelujen, pätevien ihmisten, tuotantovoiman, infrastruktuurin ja kokemuksemme avulla, joita olemme tarjonneet maallemme viimeisen 17 vuoden aikana, olemme siirtymässä tähän ajankohtaan valmistautuneina”, hän vakuutti.

Lähde: aa.com.tr

Helena Ergene

Turkkiin kauneusleikkaukseen ja samalla lomalle?