Parturi kokemus Turkissa

Egean Suomaliset Yhdistys toimii Turkin Kuşadasıssa

Kuva: flickr.com

Parturi kokemus Turkissa

Tien toisella puolella täällä Alanyassa on turkkilainen parturini. Tällä kertaa meni hieman pieleen. Parran karsiminen onnistui hyvin, mutta ennestäänkin lyhyt karvapeite päälaella on kuin sytostaattihoidon jäljiltä.

MAINOS!

Oma vikani. Kaveri näytti kahta trimmerin terää, joista erehdyin valitsemaan tuloksen perusteella noin nelimillisen. Alta puolen minuutin päälakeni oli keritty kuten lapsuudessani lampaat, jotka muuttuivat laihan ja surkean näköiseksi. Parranajoon kuuluu täällä saksityön lisäksi vaahdotus ja partaveitsellä viimeistely.

Lisäksi karvoja poltetaan naamasta ja korvista liekillä. Kasvoihin sivellään hieronnan ohella erilaisia hajusteita. Tukka, josta juuri mitään ei ollut jäljellä, pestiin moneen kertaan lopuksi. Nyt apupoika aloitti myös koko yläraajan hieronnan samanaikaisesti. Onneksi sormet ovat venyttelyn jäljiltä tallella.

Lopuksi parturi pani koko kielitaitonsa peliin: Good? Tesekὓrler eli kiitoksia vain, nyökkäsin. Näytin kuitenkin tuota toista terää seuraavan käynnin varalta. Lopuksi juotiin rauhan ´Çay´.

Jouko Salminen

Lähde: salminenjouko.blogspot.com.tr

Kävin parturissa Turkissa

Tietoa Jouko Salminen 23 Articles
Alanyan matkailu!