Turkin “Oliivinoksa Operaatio” Suomen mediassa

Egean Suomalaiset Yhdistys toimii Turkin Kuşadasıssa

Turkin “Oliivinoksa Operaatio” Suomen mediassa

Tuntuu että Suomen valtamedia tekee yksipuolisesti uutisia Turkin “Oliivinoksa Operaatio”sta. En tiedä ketkä ovat heidän uutislähteitä. En haluakaan tietää. Terroristit iskevät koko ajan raketeilla Turkin raja kaupunkeihin, kaupunkien keskustoihin, asuntoihin, moskeijaan. Terroristit tappavat siiviilejä, eivät päästä siiviilejä pois taistelu alueelta, vapauttaneet ISIS:n jäseniä sillä ehdolla että yhtyvät taisteluun heidän kanssaan Turkin turvallisuus joukkoja vastaan jne.

MAINOS!

Haluan vielä muistuttaa, että Nato hyväksyi Turkin puolustamaan raja-alueensa terroristeilta. Eli Turkin tarkoitus ei ole vallata maata vaan suojella Syyrian kansaa ja puhdistaa kumpaankin maahan uhkaa aiheuttavat terroristit. Suomen media puhuu terroristeista “rajapoliisi joukkoina”. Turkki on Nato-maa ja NATO tukee Turkin “Oliivinoksa Operaatiota”. Turkin Syyrian raja on myös NATO:n raja. Seuratkaa ihmeessä välillä Turkin mediaa että voitte tehdä oikeudenmukaisia uutisia asiasta. Turkin Uutiset on tästä syystä päättänyt että ei jaa ryhmässä ja sivustolla Suomen valtamedian puolueellisia uutisia näin tärkeästä suoraan Turkkiin liittyvistä asioista.

Tiedämme että me emme pysty tekemään uutisia monista Turkiin liittyvistä asioista. Koska olemme ylläpitämässä sivustoa ja ryhmää vapaaehtoistyövoimin. Me kaikki olemme töissä käyviä ihmisiä. Meillä ylläpitäjillä yksinkertaisesti ei riitä aikaa. Voitte seurata uutisia meidän kautta tai voitte myös seurata englannin kielistä Turkin mediaa.

Esim:

Anadolu Agency

TRT World

Hurriyet Daily News

Daily Sabah

Turkin Uutiset

Katso video.

Ali Ergene

Kreikka ei voi yksipuolisesti piirtää uudelleen yhteistä rajaa

Tietoa Ali Ergene 1157 Articles
Turkin Uutisten & Egean Suomalaiset Yhdistyksen perustaja! Turkin Uutisten päätoimittaja.