Turkin sisäministeri on eronnut tehtävästään!

Egean Suomalaiset Yhdistys toimii Turkin Kuşadasıssa!

Google mainos

Süleyman Soylu
Süleyman Soylu

Turkin sisäministeri Süleyman Soylu on eronnut tehtävästään!

Todennäköisesti syynä on ulkonaliikkumiskiellon aloituksen informointiajoitus. Turkin sisäministeri Süleyman Soylu on pyytänyt anteeksi Turkin kansalta ja presidentiltä eroilmoituksessa. Hän on ottanut vastuun kaiken parjantain tapahtumista. Hän ei pystynyt ennakoimaan perjantai illan tapahtumia.

Turkin asukasluku on 83 miljoonaa. Perjantaina oli liikkeellä 250 tuhatta ihmistä kaikin kaikkia. Nyt keskustellaan Turkissa uusista karanteeneista niille alueille joissa ei ole noudatettu aiemmin annettuja määräyksiä, turvaväli, suojamaski, kokoontuminen, ikärajoituksia. Süleyman Soylun eroilmoitus on ollut kaikille yllätys.

Toisten tietojen mukaan Turkin sisäministeri Süleyman Soylu ei kestänyt puoluen sisäistä paineitta. Ei vahvistettujen tietojen mukaan Erdoğan on hyväksynyt eroilmoutuksen. Toisten tietojen mukaan Turkin presidentti Recep Tayyip Erdoğan ei ole halukas hyväksymään eroilmoitusta. Soylu on ilmoittanut eromisestaan Twitterissä. Sosialisessa mediassa halutaan ettei Süleyman Soylu eroa tehtävistään. Joku on Twittanut niin jos Süleyman Soylu on eronnut niin tilalle tulee Süleyman Soylu.

Ali Ergene

Google Mainos


Tietoa Ali Ergene 691 Articles
Turkin Uutisten & Egean Suomalaiset Yhdistyksen perustaja! Turkin Uutisten päätoimittaja.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.