Turkki jakaa lääkinnällisiä laitteita ja tarvikkeita Makedoniassa, Libanonissa, Tunisiassa

Egean Suomalaiset Yhdistys toimii Turkin Kuşadasıssa!

Google mainos

avustus
Kuva: aa.com.tr

Turkki jakaa lääkinnällisiä laitteita ja tarvikkeita Makedoniassa, Libanonissa, Tunisiassa

Turkin yhteistyö- ja koordinointivirasto (TIKA) jakaa ruokaa, lääkinnällisiä laitteita ja tarvikkeita Makedoniassa, Libanonissa, Tunisiassa Turkin valtion hallinnoima avustusjärjestö lähetti avustuspaketit Pohjois-Makedoniaan, Libanoniin ja Tunisiaan uuden koronaviruksen (COVID-19) puhkeamisen keskellä.

↓ Yritysten mainos palsta. ↓

Pohjois-Makedoniassa Turkin yhteistyö- ja koordinointivirasto (TIKA) jakoi paikallisen kansalaisjärjestön avulla 2500 ruoka-, puhdistus- ja hygieniatuotteiden pakkausta. Turkin Skopjen suurlähettiläs Hasan Mehmet Sekizkok kiitti TIKA: ta ja korosti yhteistyön tärkeyttä näinä vaikeina aikoina.

TIKA lähetti myös apupaketit Libanoniin osana pyrkimyksiä hillitä koronaviruksen leviämistä maassa. Beirutin Turkin suurlähetystö aloitti kampanjan auttaakseen yli 600 apua tarvitsevaa perhettä, jotka asuvat Tripolin ja Akkarin kaupungeissa.

Turkin Beirutin suurlähettiläs Hakan Cakil kertoi Anadolu Agencylle, että tämä siirto osoittaa Turkin halun osallistua Libanonin kansan pyrkimyksiin estää pandemian leviäminen koko maassa, aikana jolloin koko maailma kamppailee viruksen kanssa.

TIKA toimittaa myös lähipäivinä Libanonille lääketieteellisiä laitteita, mukaan lukien naamarit, lääketieteellisten suojalasien sterilointikoneet ja käsineet. Tunisiassa TIKA lähetti lääketieteellisen seulontalaitteen maan sairaalaan.

Tunisian terveysministeriö valitsi pääkaupungin Aryana-alueen sairaalan, ja TIKA osallistui Tunisian torjuntaan koronavirusta vastaan tarjoamalla radiologisen seulontajärjestelmän, DXR-paneelintunnistimen ja lasertulostimen “, sanottiin TIKA: n Tunisian toimiston lausunnossa.

TIKA valmistelee myös hanketta Tunisian kansallisen käsityötoimiston kanssa naamarien ja suojavaatteiden tuotannon tukemiseksi maassa, viraston Tunisia-koordinaattori Saliha Tuna kertoi.

Lähde: aa.com.tr

Helena Ergene

Google Mainos


3 Trackbacks / Pingbacks

  1. Turkki lähettää lääkinnällistä apua 53 maalle | Turkin Uutiset
  2. Turkin punainen puolikuu lähettää apua Georgiaan | Turkin Uutiset
  3. Turkki lähettää Moldovalle apua | Turkin Uutiset

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.