Turkki jakaa lääkinnällisiä laitteita ja tarvikkeita Makedoniassa, Libanonissa, Tunisiassa

Egean Suomalaiset Yhdistys toimii Turkin Kuşadasıssa!

avustus
Kuva: aa.com.tr

Turkki jakaa lääkinnällisiä laitteita ja tarvikkeita Makedoniassa, Libanonissa, Tunisiassa

Turkin yhteistyö- ja koordinointivirasto (TIKA) jakaa ruokaa, lääkinnällisiä laitteita ja tarvikkeita Makedoniassa, Libanonissa, Tunisiassa Turkin valtion hallinnoima avustusjärjestö lähetti avustuspaketit Pohjois-Makedoniaan, Libanoniin ja Tunisiaan uuden koronaviruksen (COVID-19) puhkeamisen keskellä.

MAINOS!

Pohjois-Makedoniassa Turkin yhteistyö- ja koordinointivirasto (TIKA) jakoi paikallisen kansalaisjärjestön avulla 2500 ruoka-, puhdistus- ja hygieniatuotteiden pakkausta. Turkin Skopjen suurlähettiläs Hasan Mehmet Sekizkok kiitti TIKA: ta ja korosti yhteistyön tärkeyttä näinä vaikeina aikoina.

TIKA lähetti myös apupaketit Libanoniin osana pyrkimyksiä hillitä koronaviruksen leviämistä maassa. Beirutin Turkin suurlähetystö aloitti kampanjan auttaakseen yli 600 apua tarvitsevaa perhettä, jotka asuvat Tripolin ja Akkarin kaupungeissa.

Turkin Beirutin suurlähettiläs Hakan Cakil kertoi Anadolu Agencylle, että tämä siirto osoittaa Turkin halun osallistua Libanonin kansan pyrkimyksiin estää pandemian leviäminen koko maassa, aikana jolloin koko maailma kamppailee viruksen kanssa.

TIKA toimittaa myös lähipäivinä Libanonille lääketieteellisiä laitteita, mukaan lukien naamarit, lääketieteellisten suojalasien sterilointikoneet ja käsineet. Tunisiassa TIKA lähetti lääketieteellisen seulontalaitteen maan sairaalaan.

Tunisian terveysministeriö valitsi pääkaupungin Aryana-alueen sairaalan, ja TIKA osallistui Tunisian torjuntaan koronavirusta vastaan tarjoamalla radiologisen seulontajärjestelmän, DXR-paneelintunnistimen ja lasertulostimen “, sanottiin TIKA: n Tunisian toimiston lausunnossa.

TIKA valmistelee myös hanketta Tunisian kansallisen käsityötoimiston kanssa naamarien ja suojavaatteiden tuotannon tukemiseksi maassa, viraston Tunisia-koordinaattori Saliha Tuna kertoi.

Lähde: aa.com.tr

Helena Ergene

Turkkiin kauneusleikkaukseen ja samalla lomalle?