Turkki on on turvallinen paikka matkailulle

Egean Suomalaiset Yhdistys toimii Turkin Kuşadasıssa

Davutlarin ranta
Davutlarin ranta Kuşadasıssa Turkissa. Kuva: Ali Ergene

Turkki on on turvallinen paikka matkailulle

Turkki sertifiointijärjestelmässä ilmoitti, että maa on turvallinen paikka matkailulle, COVID-19: n vastaisiin toimiin, sanoi Mehmet Nuri Ersoy kirjallisessa lausunnossa. “Turkki toimii vastuullisesti kaikissa näissä prosesseissa, ei vain kansalaistemme terveyden, vaan myös vieraidensa hyväksi varmistaaksemme, että lomallaan on rauha”, Ersoy totesi.

MAINOS!

Maa oli myös lähettänyt aiesopimukset näille 70 maalle, jotka pitivät Turkkia viime vuosina eniten turistikohteena, mukaan lukien Saksa, Yhdistynyt kuningaskunta, Alankomaat, Belgia, Japani, Venäjä ja Tšekki.

Turkki on määrännyt neljän päivän ulkonaliikkumiskiellon 15 maakunnassa perjantaina 16.5 keskiyöstä alkaen pyrkien estämään koronaviruksen leviäminen, joka on vaatinut maassa 4 055 henkeä. Kielto tuli voimaan pääkaupungissa Ankarassa sekä Balikesirissä, Bursassa, Eskisehirissä, Gaziantepissa, Istanbulissa, Izmirissä, Kayserissa, Kocaelissa, Konyassa, Manisassa, Sakaryassa, Samsunissa, Vanissa ja Zonguldakissa.

Sisäministeriön mukaan markkinat, ruokakaupat, vihanneskaupat ja lihakaupat suljetaan 16. ja 17. toukokuuta. Ne toimivat kuitenkin klo 10.00–16.00 paikallista aikaa (0700–1300GMT) 18.5– 19.5. Leipomot on auki neljänä päivänä.

Lähteet: aa.com.tr ja aa.com.tr

Helena Ergene

Turkki varmistaa 70 maalle matkailualan turvallisuuden

Turkki avaa ovensa 31 maan terveysturisteille 20.5.2020