Turkki varmistaa 70 maalle matkailualan turvallisuuden

Egean Suomalaiset Yhdistys toimii Turkin Kuşadasıssa

Cincin maaseutu
Cincin. Kuva: Ali Ergene

Turkki varmistaa 70 maalle matkailualan turvallisuuden

Maan matkailuministerin mukaan Turkki toimii vastuuntuntoisesti kaikissa pandemian turisteja koskevissa prosesseissa. Maan kulttuuri- ja matkailuministeriö käynnisti terveellisen matkailun sertifiointihankkeen varmistaakseen korkeiden terveys- ja hygienia standardien täyttämisen lentoyhtiöissä, lentokentillä ja muissa kuljetusvälineissä, majoituksissa ja ruokapaikoissa, ministeriö oli aiemmin todennut.

MAINOS!

Turkki aloitti puhelin diplomatian 70 maan kanssa tiedottaakseen maan terveydenhuollon infrastruktuurista pandemian aikana, kulttuuri- ja matkailuministeri sanoi sunnuntaina. Turkki sertifiointijärjestelmässä ilmoitti, että maa on turvallinen paikka matkailulle, COVID-19: n vastaisiin toimiin, sanoi Mehmet Nuri Ersoy kirjallisessa lausunnossa.

“Turkki toimii vastuullisesti kaikissa näissä prosesseissa, ei vain kansalaistemme terveyden, vaan myös vieraidensa hyväksi varmistaaksemme, että lomallaan on rauha”, Ersoy totesi. Maa oli myös lähettänyt aiesopimukset näille 70 maalle, jotka pitivät Turkkia viime vuosina eniten turistikohteena, mukaan lukien Saksa, Yhdistynyt kuningaskunta, Alankomaat, Belgia, Japani, Venäjä ja Tšekki.

Kirjeissä oli tietoja matkustajien ja työntekijöiden terveydestä ja turvallisuudesta, toimitiloissa ja kuljetuksissa toteutettavista toimenpiteistä, maakuntien ja piiritason terveyslaitosten luetteloista ja valmiuksista, ministeri lisäsi.

Lähde: aa.com.tr

Helena Ergene

Brittiläinen karavaanari pariskunta on jumittunut Istanbuliin