Yllätys lentokentällä!

Egean Suomalaiset Yhdistys toimii Turkin Kuşadasıssa!

Yllätys lentokentällä

Monet suomalaiset lapsiperheet suunnittelevat matka jo nyt talvella. Lapsi perhellä on aina kiire. Lapset vie suurimman osan vanhempien ajasta. Kuitenkin lapsiperheiden vanhempien on käytävä töissä. Samalla hoidettava lasten tarpeet. Arkipäivä on pelkkä juoksemista.

MAINOS!

Lapset viedeään päiväkotiin, käydään töissä, haetaan lapset päiväkodista, käydään kaupassa lasten kanssa, valmistetaan ruoka perheelle, autetaan lasten kotiläksyssä, viedään lapsia harrastuksiin, tehdään kotitaloustöitä jne.

Kun lapset nukkuvat samalla vanhemmat nukahtavat sohvalle. Joka päivä on sama juoksemista. Lapsi perhe hengailee vasta kesälomalla. Perhen jäsenet haavelevat lomalle pääsyä kauan.

Vanhemmat suuunnittelevat lomaa, hankitaan passia kaikille, budjetti valmistellaan. Kun suuripäivä tule vasta silloin ongelmat voivat tulla esille lentokentällä. Avaat passin vasta lentokentellä ja näet että lapsesi on piirtenyt passiin.

Jos haluat välttää tälläisia ongelmia että lomasi menee hyvin niin kannattaa tarkistaa passit hyvissä ajoin ja laita passit sellaiseen paikkaan että lapsi ei saa niitä käsiinsä. Tarkista myös passien voimassaoloaika.

Lentoaseman palvelupiste palvelee ensisijaisesti lentomatkustajia, joilla on kiireellinen tarve passille. Lisätietoja: finavia.fi

Ali Ergene

Ali Ergene

Perinteiset turkkilaiset häät

Tietoa Ali Ergene 1155 Articles
Turkin Uutisten & Egean Suomalaiset Yhdistyksen perustaja! Turkin Uutisten päätoimittaja.