Lentokone luisui kiitoradalta Istanbulin pikku lentokentältä

Egean Suomalaiset Yhdistys toimii Turkin Kuşadasıssa!

Kuvakaappaus TRT Haber

Lentokone luisui kiitoradalta Istanbulin pikku lentokentältä

Istanbulin Sabiha Gökçenin lentokentällä keskiviikkona laskeutuneen Pegasus Airlinesin matkustajalentokoneen, joka lentää İzmiristä, luisui kiitotieltä. Lentokoneen runko rikkoutui kolmeen ja syttyi. Kone kuljetti 177 matkustajaa ja kuusi miehistön jäsentä. Palomiehet ja ambulanssit lähetettiin tapahtumapaikalle. Ei ole kuolleita. 52 matkustajaa on loukkauntunut. Ei ole vakavasti loukkauntuneita.

MAINOS!

Liikenneministeri Cahit Turhan kertoi, että kuolemantapauksia ei ollut, mutta jotkut matkustajat loukkaantuivat. Hän sanoi, että onnettomuus johtui “kovasta, nopeasta laskeutumisesta”. “Ryhmämme evakuoivat tällä hetkellä matkustajia. Toistaiseksi ei ole menehtyneitä, vain loukkaantuneita”, Turhan sanoi.

Istanbulin kuvernööri Ali Yerlikaya kertoi, että 21 evakuoitua sairaalahoidossa vammojen vuoksi. Voimakkaat lounaistuulet ja sateet ovat piiskanneet kaupunkia suurimman osan päivästä. Pääkaupunkiseudun Ankaran syyttäjät aloittivat tapauksen tutkinnan. Lentokenttä on väliaikaisesti suljettu lentoliikenteeltä.

Tämä halpa lentoyhtiön kone oli tulossa Izmiristä Istanbuliin. Sama lentoyhtiön koneet luisui radalla ennenkin muutaman vuoden sisällä. Tämä on kolmas tapaus. Pegasus Airlines alkaa lentää Helsinki – Istanbul lennot keväällä 4 kertaa viikossa.

Lähde: Turkin media

Ali Ergene

Yllätys lentokentällä!

Tietoa Ali Ergene 1155 Articles
Turkin Uutisten & Egean Suomalaiset Yhdistyksen perustaja! Turkin Uutisten päätoimittaja.